Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Ondernemingsrecht

Lees meer...

Familierecht

Lees meer...

Vastgoed

Lees meer...

Laatste nieuws

Over ons

Notariskantoor Ohmann staat bekend om zijn persoonlijke en deskundige aanpak. Het kantoor heeft een mooie geschiedenis, die teruggaat tot het oudste notarisprotocol van Wassenaar. Notariskantoor Ohmann bedient al meer dan 200 jaar Wassenaar, Den Haag en omgeving. Met een team van ervaren specialisten heeft het kantoor ruime expertise op het gebied van Ondernemingsrecht, Familierecht (Estate Planning) en Vastgoed.

 

Over Daniel Ohmann

Daniel Ohmann studeerde Nederlands recht en notarieel recht aan de Universiteit Leiden (beide cum laude afgerond). In 2000 studeerde hij een half jaar aan Sciences Po in Parijs. Daniel begon zijn carrière in 2004 bij het advocaten- en notariskantoor Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn in Den Haag en maakte daar deel uit van de secties Ondernemingsrecht en Personen- en familierecht.

Begin 2018 richtte Daniel zijn eigen kantoor Ohmann Notariaat op, als opvolger van Geurts en Partners. Per 1 april is hij bij Koninklijk Besluit benoemd tot notaris. Hij staat onder meer (familie)ondernemingen, (semi)-publieke instellingen en non profit instellingen bij, waarbij hij tevens zorg draagt voor de familierechtelijke belangen van de ondernemer (huwelijkse voorwaarden, testamenten en estate planning).

 

Lees meer

Ohmann Notariaat

Molenplein 10
2242 HW Wassenaar

handelsregister KvK 70084572
btw nr. NL8581.34.184.B.01

 

Daniel Ohmann

Notaris, gespecialiseerd in Ondernemingsrecht
T: 070-5123131
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.