banner-std-2.jpg

CORONAVIRUS (COVID-19-virus)

Het Coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. Steeds zijn nieuwe adviezen van het RIVM en overheidsmaatregelen nodig om de verspreiding en verdere gevolgen van het virus in Nederland tegen te gaan. Ohmann Notariaat volgt deze adviezen en maatregelen strikt op. Wij willen hiermee de gezondheid van onze cliënten en onze medewerkers beschermen en gelijktijdig ook onze dienstverlening zo goed mogelijk continueren.

Continuïteit in dienstverlening en afspraken

Zoals u van ons gewend bent blijft Ohmann Notariaat telefonisch en per e-mail bereikbaar tijdens onze kantoortijden. De nu al gemaakte afspraken kunnen in principe gewoon doorgaan zolang u geen ziekteverschijnselen hebt (zie hieronder) en de overheidsmaatregelen dit toestaan.

Wel zal door ons alle voorzichtigheid worden betracht

Zo volgen onze medewerkers de hygiënemaatregelen van het RIVM strikt op. Dit betekent, dat u - zolang dit is toegestaan - bij ons op kantoor van harte welkom bent, maar begroeten wij u nu zonder handen te schudden en houden wij gepaste afstand (1,5 meter). Wij verzoeken u alle adviezen van onze medewerkers strikt op te volgen.

Medewerkers die hoesten, verkoudheidsklachten of koorts hebben, blijven thuis.

Ondanks alle maatregelen blijven wij onze uiterste best doen om onze dienstverlening voort te zetten op de wijze die u van ons kantoor gewend bent en mag verwachten. Wij weten echter niet hoe de situatie zich verder gaat ontwikkelen.

Houdt u er rekening mee, dat als de overheid ons hiertoe verplicht wij onze dienstverlening (tijdelijk) moeten opschorten. Uiteraard wordt u hierover dan persoonlijk geïnformeerd.

Wat te doen als u een afspraak en een van de ziekteverschijnselen hebt?

Als u moet hoesten, verkoudheidsklachten of koorts hebt, wordt u vriendelijk doch dringend verzocht telefonisch contact met ons op te nemen om de afspraak te verzetten. Voelt u zich vooral niet bezwaard als u dat kort tevoren nog doet. Wij zijn u op een later moment ook weer graag van dienst.

Uiteraard denken wij met u mee aan oplossingen als uitstel voor u bezwaarlijk mocht zijn.

We hopen dat bovenstaande maatregelen - geldend tot nader bericht - zullen bijdragen aan de bescherming van de gezondheid van ons allemaal.

Mocht u naar aanleiding van het vorenstaande vragen hebben, neemt u dan contact op met ons kantoor. Wij zijn tijdens kantoortijden te bereiken via 070 - 5123131 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..